Notícies

24 de febrer: Jornada de Portes Obertes

El proper dia 24 de febrer us convidem a conèixer un projecte educatiu engrescador i innovador. Per això obrim les portes del col·legi a tothom qui ho desitgi. A les 10:00h i a les 12:00h es farà la jornada per als alumnes de la Llar d'Infantsd’educació Infantil i Primària i a les 11:00h per a les famílies de nois i noies d’ESO. No ho dubteu i veniu a conèixe’ns!

 

 

Read more

Descobreix què fem a P3!

A P3 ens divertim molt aprenent. Fem activitats molt variades. Observem, experimentem i manipulem sovint. Continuem amb l'aprenentatge de l'anglès amb persones nadives que s'inicia a la nostra Llar d'Infants. Treballem les matemàtiques i d'altres aspectes amb noves tecnologies com les tablets i la pissarra digital interactiva, gaudim  d'una biblioteca exclusiva, fem psicomotricitat d'una manera divertida, cuidem de les nostres plantes aromàtiques, aprenem a relaxar-nos i moltes coses més.

Read more

Trobada d'antics alumnes

Antic alumnes!, estem preparant una gran trobada que realitzarem durant el mes de maig, coincidint amb la festa de Santa Joana. Abans però ens agradaria saber que n’és de vosaltres. Ho podeu fer mitjançant la gravació d'un petit vídeo. Ja tenim els dos primers. Animeu-vos i feu el vostre!

 

 

Read more

Conferència "Eduquem fills i filles. Trenquem tòpics!"

Avui dijous la pedagoga experta en educació Conxa Torres ha dut a terme la xerrada "Eduquem fills i filles. Trenquem tòpics!" a la biblioteca Infantil del centre dins del marc tallers en família. S'ha convidat a reflexionar sobre pautes en educació per l'edat compresa entre els 0 i els 12 anys. També s'han donat consells sobre què és el més adequat per aquestes edats.

Read more

Rua de Carnestoltes

Divendres els nostres alumnes d'Educació Infantil i Primària (1r i 2n) van sortir amb les seves respectives disfresses a la Rua Lestonnac 2018.  A partir de 3r els alumnes van gaudir amb els seus companys  d'una estona d'entreniment a la platja. Aquí podeu veure algunes imatges dels nens i nenes d'Infantil.

 

 

Read more

La nostra Llar

Els nens i nenes de la Llar fem moltes activitats variades i divertides: ballem i cantem, fem psicomotricitat, manipulem, tastem nous sabors, aprenem anglès...  Ens podeu seguir en el nostre dia a dia en el següent bloc: http://llarinfantslestonnac.blogspot.com.es

 

 

 

Read more