Notícies

Matrícula a la Llar d'Infants

Ja podeu dur a terme la matrícula de la Llar d'Infants (1r cicle d'Educació Infantil) pel proper curs al centre. En cas que necessiteu més informació podeu contactar directament al telèfon 977 232519

Read more

Lipdub commemoratiu

Els alumnes del nostre col.legi han participat en el Lipdub commemoratiu del 40è aniversari de la Residència i Casal de gent gran Mare de Déu de la Mercè de Tarragona. Hem ballat i cantat a ritme de “Brindo por ti” del cantant Macaco. 

Read more

Graduació de 2n de Batxillerat

El dijous dia 25 de maig els alumnes de 2n de Batxillerat van celebrar la seva festa de graduació. L'acte va començar amb una eucaristia seguit d'uns parlaments i l'entrega de les orles al Saló d'Actes. 

Read more

Anem a pasturar!

Divendres passat els alumnes de segon de primària vam fer una sortida a Capafonts. Allí vam aprendre a pasturar, a munyir cabres, a fer mató i d'altres coses sobre els animals. Va ser un dia molt divertit al camp i vam aprendre moltes coses!

Read more

Graduació dels alumnes de 4t d'ESO

El passat 20 de juny es va celebrar al col·legi la festa de graduació dels alumnes de 4rt d'ESO. L'acte va començar amb una eucaristia a l'església i unes ofrenes per part dels graduats en forma de piràmide, la qual era una representació del seu pas pel col·legi al llarg dels anys.

Read more

Iª trobada familiar d'Interioritat

El passat dissabte va tenir lloc la Iª Trobada Familiar d'Interioritat al nostre col·legi. Es van preparar diferents tallers per a l'ocació relacionats amb la relaxació, les emocions, la dansa... Pares, mares i fills van gaudir dels tallers de manera conjunta creant mandales, arbres emocionals, dibuixos, relaxacions amb massatges, etc.

Read more