Notícies

100% d'aprovats a les proves de Selectivitat

Èxit a les proves d'accés a la universitat! 100% d'aprovats! Els nostres alumnes han obtingut uns resultats molt bons als exàmens fets els dies 12, 13 i 14 de juny. La realització d'aquestes proves de selectivitat és obligatòria per a l'accés a la majoria dels ensenyaments universitaris. 

 

 

Read more

Festa del Casal

Dijous dia 19, a les 19, tindrà lloc la festa de cloenda del casal. Tots els nens i nenes que heu assistit alguna setmana al Casal hi esteu convidats! Hi haurà zumba i d'altres sorpreses. Tots aquells nens i nenes que venen a la festa de cloenda i no estan inscrits a la setmana 4 cal que informin de la seva assistència a través de la web del casal, a l’apartat “contacte” : www.casallestonnac.com

Us hi esperem!

Read more

Graduació dels alumnes de 4t d'ESO

Dijous es va fer al col·legi la graduació dels alumnes de 4t d'ESO. L'acte va començar amb una eucaristia i va seguir amb els parlaments de la directora, les tutores i els alumnes. Posteriorment, va ser el moment de les orles i la coca amb xocolata. Els alumnes també van mostrar un vídeo amb fotografies de molts moments viscuts al col·legi.

Read more

Ariadna Paris premiada pel seu treball de recerca

Ariadna Paris, alumna de segon de Batxillerat, ha obtingut el segon premi que atorga la Universitat de Blanquerna, amb el seu treball de recerca titulat "Et deixo copiar: l'arbre solar biomètric" i que s'emmarca dins l'àmbit de ls Salut.

 

 

Read more

Fira de projecte dels alumnes de 3r i 4t d'ESO

Dilluns es va dur a terme la fira de projectes dels alumnes de 3r i 4t d'ESO que correspon als treballs de fi de curs realitzats pels alumnes. L'exposició es va fer al pati del col·legi i van poder assistir alumnes de diferents cursos i famílies. Els projectes eren molt variats i tots ells anaven acompanyats d'explicacions dels mateixos autors.

Read more

Punt de trobada d'antics alumnes

Ets antic alumne? Treballes o estudies a Barcelona o a prop de la ciutat? T'oferim la possibilitat de tenir un punt de trobada on poder compartir experiències, interioritat, actes de voluntariat, estones de pregària, accés a propostes lúdiques i culturals i moltes d'altres coses.  Ens trobaràs a Barcelona ciutat, al carrer Pau Claris, cantonada amb el carrer Aragó. Us hi esperem!

Read more