Notícies

Generosa donació del Ball de Diables a la FISC

El Ball de Diables de Tarragona ha fet una generosa i desinteressada donació de samarretes, excedents de les Festes de Santa Tecla 2017, a la FISC (Fundació Internacional de Solidaritat de la Companyia de Maria) del col·legi Lestonnac L’ensenyança de Tarragona.

 

Read more

Sortida de Cicle Inicial

Els nens i nenes de Cicle Inicial hem fet una sortida a l'ermita del Remei. Hem gaudit de la natura fent jocs tots junts i compartint unes bones estones!

 

 

 

Read more

Tallers en família

Ja estan en marxa els tallers en família del nostre col·legi! Al llarg d'aquest curs aprendrem i compartirem temes que ens interessen molt de la mà d'especialistes. Aquí podeu veure la programació del primer trimestre. Hi esteu tots convidats!

 

Read more

Sortida al Cosmocaixa

Els alumnes de Cicle Superior vam anar el passat dijous al Cosmocaixa, a Barcelona. Allí vam poder experimentar, aprendre sobre el món que ens envolta i conèixer aspectes del llenguatge i de la ment humana. També vam visitar el "bosc inundat" i vam observar alguns animals marins molt estranys. Va ser una sortida molt interessant.

Read more

Grups Lestonnac

Un any més iniciem Grups Lestonnac al col·legi. Recordeu que tots aquells alumnes que feu quart de primària i fins a tercer d'E.S.O us podeu apuntar. Encara sou a temps!  Però... què fem a grups? A grups fems jocs, convivim amb els nostres companys, aprenem més sobre els que ens envolten i ho passem d'allò més bé. 

Read more