Notícies

Santa Tecla!!

Els Gegants Moros, el Negrito i la Negrita han tornat a deixar bocabadats amb els seus balls tots els nens i nenes que van assistir al Seguici de la Santa Tecla Petita. El dia anterior, dilluns, havien participat a la Baixadeta, on tothom qui ho desitjava podia portar-los. 

Read more

Diploma d'Escola Verda

Aquest dissabte ha tingut lloc a Cornellà de Llobregat l'atorgament del diploma d'Escola Verda per part de la Generalitat de Catalunya al nostre col·legi. Aquest diploma s'atorga als centres educatius que impulsen amb les seves accions educatives el respecte i els valors de la sostenibilitat.

Read more

La Vibrieta ens visita!

Avui els nens i nenes del col.legi hem rebut una visita molt especial. En motiu de les festes de Santa Tecla, la patrona de la nostra ciutat, ens ha vingut a veure la Vibrieta. Ens han explicat moltes coses interessants sobre aquest element i l'hem vist en acció. Ha sigut molt emocionant.

Read more

Convivències de Batxillerat

Els alumnes de batxillerat han anat a Santes Creus per tal de realitzar unes jornades de convivència. Han estat uns dies molt profitosos ja que en un espai meravellós han tingut l'oportunitat de reflexionar sobre tots els reptes que el nou curs els depara, no només a nivell personal, també en la seva relació amb els companys i amb Déu. 

Read more

Ballada dels gegants

Dijous passat els nens i nenes de la Llar d'Infants, d'Educació Infantil i Primària van gaudir dels balls dels Gegants Moros i del Negrito i la Negrita. Al ritme d'Amparito Roca van ballar i cantar. També van sortir a ballar els Gegants més petits d'Educació Infantil. Una festa on tothom va poder gaudir d'uns elements clàssics de les festes de Santa Tecla.

Read more

Celebració d'inici de curs

Dijous passat es va celebrar al col.legi la celebració d'inici del curs 2017-18. Els alumnes van participar d'una Eucaristia on es va posar de rellevància la importància dels valors necessaris per gaudir d'un bon curs. 

 

 

Read more