Notícies

Els Pastorets de Lestonnac a favor de la Marató de TV3

El proper 17 de desembre, a les 12 del migdia, es representarà l'obra dels Pastorets de Lestonnac a la sala d'actes. Tots els beneficis recaptats es donaran a la Marató de TV3 que enguany tracta sobre les malalties infeccioses. Podeu recollir els vostres passis a partir del dilluns, dia 11, a la recepció del col·legi. No trigueu que s'exhaureixen!!

 

 

Read more

Generosa donació del Ball de Diables a la FISC

El Ball de Diables de Tarragona ha fet una generosa i desinteressada donació de samarretes, excedents de les Festes de Santa Tecla 2017, a la FISC (Fundació Internacional de Solidaritat de la Companyia de Maria) del col·legi Lestonnac L’ensenyança de Tarragona.

 

Read more

Pràctiques de Microbiologia i d'Ecologia

Els alumnes de Biologia NS del BI intentem trobar protozous salvatges. La pràctica consistia en recollir aigua i terra de la placeta de Diputació i deixar-la incubar al laboratori una setmana. Un cop passat aquest temps, intentavem visualitzar protozous amb el microscopi. 

Read more

El joc de l'Oca

A tercer de primària hem treballat els hàbits saludables a partir del joc. Superant de manera cooperativa els diferents reptes que ens plantejaven sobre l'alimentació saludable i l'activitat física hem pogut finalitzar el joc amb èxit. Ha sigut molt divertit i hem après què cal fer per millorar el nostre nivell de salut.

 

Read more

Celebrem el dia de la Presentació

Avui, dia de la Presentació de la nena Maria al temple, tots els alumnes hem gaudit d'una gran celebració. El dia ha començat amb una eucaristia amb ofrenes i després hem pogut esmorzar coca amb xocolata. Posteriorment, cada curs ha pogut realitzar diferents activitats i tallers molt interessants.

 

Read more