Notícies

Descobreix què fem a P3!

A P3 ens divertim molt aprenent. Fem activitats molt variades. Observem, experimentem i manipulem sovint. Continuem amb l'aprenentatge de l'anglès amb persones nadives que s'inicia a la nostra Llar d'Infants. Treballem les matemàtiques i d'altres aspectes amb noves tecnologies com les tablets i la pissarra digital interactiva, gaudim  d'una biblioteca exclusiva, fem psicomotricitat d'una manera divertida, cuidem de les nostres plantes aromàtiques, aprenem a relaxar-nos i moltes coses més.

Llegir-ne més

Jornada de Portes Obertes de Batxillerat

El pròxim dia 12 d'abril a les 18h, dijous, tindrà lloc la xerrada informativa sobre el Batxillerat i el Batxillerat Internacional que ofereix el centre. Tot seguit, es podran visitar les instal·lacions i resoldre tots els dubtes possibles. Us hi esperem!

 

Read more

La nostra Llar

Els nens i nenes de la Llar fem moltes activitats variades i divertides: ballem i cantem, fem psicomotricitat, manipulem, tastem nous sabors, aprenem anglès...  Ens podeu seguir en el nostre dia a dia en el següent bloc: http://llarinfantslestonnac.blogspot.com.es

 

 

Llegir-ne més

Trobada d'antics alumnes

Antics alumnes!, estem preparant una gran trobada que realitzarem durant el mes de maig, coincidint amb la festa de Santa Joana. Abans però ens agradaria saber que n’és de vosaltres. Ho podeu fer mitjançant la gravació d'un petit vídeo. Ja tenim els dos primers. Animeu-vos i feu el vostre!

 

Llegir-ne més

Dimecres es celebra a tot el col·legi la Jornada de les Matemàtiques. L'objectiu és apropar aquesta ciència des de qualsevol àrea als alumnes i que siguem conscients de la importància de les matemàtiques en el dia a dia i del seu ús quotidià.