Notícies

El nostre col·legi al calendari del MAMT

El curs passat els nens i nenes d' Educació Infantil van participar en el concurs que organitza el Museu d' Art Modern de Tarragona per als centres que el visiten i participen en els seus tallers. 

 

Read more

Welcome Dani!

We're very pleased to count in our English classes on the help of Danielle, an American native English teacher. We practise our speaking and listening with her and we have a good time singing songs, playing games, doing projects, learning about her culture... Welcome to our school Dani!

Read more

Cambridge certificates

Last Thursday our students were given the certificates  of the Cambridge English levels. The act was held by the Head of the English Department together with Joseph Wilsdon the native teacher of the school who gave a talk about the importance of learning a foreign language.

Congratulations to all the students!

Read more

Sortida de Cicle Mitjà

Els nens i nenes de 3r i 4t de Primària vam visitar el monestir de Poblet i vam poder observar la seva arquitectura. Tot seguit vam anar a l'Espluga a visitar el Museu de Vida Rural, on ens van ensenyar com treballen el camp i els estris, entre d'altres coses. Va ser un dia molt divertit i vam aprendre moltes coses noves.

Read more

Convivències de Cicle Superior

Aquesta setmana els alumnes de cinquè i sisè de primària han realitzat les convivències a l'Ermita del Loreto. Han fet diferents activitats guiades de caràcter individual i grupal, com ara cançons, reflexions, jocs... 

Read more

Diploma d'Escola Verda

Aquest dissabte ha tingut lloc a Cornellà de Llobregat l'atorgament del diploma d'Escola Verda per part de la Generalitat de Catalunya al nostre col·legi. Aquest diploma s'atorga als centres educatius que impulsen amb les seves accions educatives el respecte i els valors de la sostenibilitat.

Read more