Notícies

Sortida a l'Escala de 5è de Primària

Els nens i nenes de cinquè de Primària van poder gaudir del premi del concurs Tisner aquest divendres i van anar a l'Escala per realitzar diferents activitats nàutiques. Va ser un dia fantàstic on van poder conèixer diferents esports aqüàtics.

 

 

Read more

III Sopar de les famílies

Per tercer any consecutiu es va celebrar el sopar de les famílies organitzat per l'AMPA del col·legi. Famílies, docents i personal de l'AMPA van poder gaudir i compartir d'un sopar a la fresca. Tota la vetllada va estar amenitzada per voluntaris encarregats de la música. D'altra banda, es va reconèixer la feina ben feta els darrers anys per part de l'antiga direcció del centre.

Read more

Concert de la Coral de final de curs

Divendres la Coral del col·legi ens va tornar a sorprendre per la seva qualitat. Van cantar un repertori molt ample de cançons deixant al públic assistent, una vegada més, bocabadat i amb ganes de més.

 

 

 

Read more

Punt de trobada d'antics alumnes

Ets antic alumne? Treballes o estudies a Barcelona o a prop de la ciutat? T'oferim la possibilitat de tenir un punt de trobada on poder compartir experiències, interioritat, actes de voluntariat, estones de pregària, accés a propostes lúdiques i culturals i moltes d'altres coses.  Ens trobaràs a Barcelona ciutat, al carrer Pau Claris, cantonada amb el carrer Aragó. Us hi esperem!

Read more

Intercanvi amb alumnes alemanys

Els nostres alumnes de 3r d'ESO acaben de tornar del seu intercanvi a Geseke, Alemanya. El balanç és molt positiu. Venen carregats d'experiències, de noves amistats i coneixedors d'una cultura diferent. La rebuda a Geseke va ser molt emotiva, així com el comiat. Els alumnes van conèixer el col·legi i la ciutat i van poder gaudir de moltes activitats preparades pels amfitrions alemanys. A més, també van poder visitars altres ciutats com Dortmund o Colònia.

Read more

Aprenentatge de tècniques de suport vital bàsic

Durant aquesta setmana els alumnes de P4, 2n i 6è de Primària i 4t d'ESO han pogut aprendre i experimentar, segons el seu nivell, aspectes com valorar situacions de perill, com demanar ajuda, com realitzar una postura de seguretat, compressions, maniobres com la de Heimlich o el funcionament d'un DEA.

Ha sigut molt profitós. Aquestes pràctiques s'aniran fent extensives a tots els cursos del centre.

Read more