Notícies

24 de febrer: Jornada de Portes Obertes

El proper dia 24 de febrer us convidem a conèixer un projecte educatiu engrescador i innovador. Per això obrim les portes del col·legi a tothom qui ho desitgi. A les 10:00h i a les 12:00h es farà la jornada per als alumnes d’educació Infantil i Primària i a les 11:00h per a les famílies de nois i noies d’ESO. No ho dubteu i veniu a conèixe’ns!

Read more

La nostra Llar

Els nens i nenes de la Llar fem moltes activitats variades i divertides: ballem i cantem, fem psicomotricitat, manipulem, tastem nous sabors, aprenem anglès...  Ens podeu seguir en el nostre dia a dia en el següent bloc: http://llarinfantslestonnac.blogspot.com.es

 

 

Read more

Compartim les nostres joguines

Els nens i nens de 1r i 2n gaudim jugant amb les joguines que ens van portar Sas Majestats els Reis d'Orient aquestes festes de Nadal. Quina tarda més divertida que hem passat!

 

 

 

Read more

Els alumnes de sisè experimentem amb l'energia

Aquesta setmana els alumnes de sisè de primària han tingut l'oportunitat d'aprendre aspectes relacionats amb l'energia. De manera experimental han pogut comprovar com funciona la gravetat, l'ús de diferents eneregies i com podem ajudar a conservar el medi ambient.

 

Read more

Visita a la depuradora d'aigües residuals de Tarragona

Aquesta setmana els alumnes de 1r d'ESO han visitat l'estació depuradora d'aigües de Tarragona. Entre d'altres coses, s'han tractat aspectes tan importants com la necessitat de netejar l'aigua i quines petites accions podem fer per evitar l'impacte ambiental.

Read more

Pràctiques de Microbiologia i d'Ecologia

Els alumnes de Biologia NS del BI intentem trobar protozous salvatges. La pràctica consistia en recollir aigua i terra de la placeta de Diputació i deixar-la incubar al laboratori una setmana. Un cop passat aquest temps, intentavem visualitzar protozous amb el microscopi. 

Read more