Notícies

Convivències de Cicle Superior

Aquesta setmana els alumnes de cinquè i sisè de primària han realitzat les convivències a l'Ermita del Loreto. Han fet diferents activitats guiades de caràcter individual i grupal, com ara cançons, reflexions, jocs... 

Read more

El nostre col·legi al calendari del MAMT

El curs passat els nens i nenes d' Educació Infantil van participar en el concurs que organitza el Museu d' Art Modern de Tarragona per als centres que el visiten i participen en els seus tallers. 

 

Read more

Convivències de Batxillerat

Els alumnes de batxillerat han anat a Santes Creus per tal de realitzar unes jornades de convivència. Han estat uns dies molt profitosos ja que en un espai meravellós han tingut l'oportunitat de reflexionar sobre tots els reptes que el nou curs els depara, no només a nivell personal, també en la seva relació amb els companys i amb Déu. 

Read more

Cambridge certificates

Last Thursday our students were given the certificates  of the Cambridge English levels. The act was held by the Head of the English Department together with Joseph Wilsdon the native teacher of the school who gave a talk about the importance of learning a foreign language.

Congratulations to all the students!

Read more

Diploma d'Escola Verda

Aquest dissabte ha tingut lloc a Cornellà de Llobregat l'atorgament del diploma d'Escola Verda per part de la Generalitat de Catalunya al nostre col·legi. Aquest diploma s'atorga als centres educatius que impulsen amb les seves accions educatives el respecte i els valors de la sostenibilitat.

Read more

Ballada dels gegants

Dijous passat els nens i nenes de la Llar d'Infants, d'Educació Infantil i Primària van gaudir dels balls dels Gegants Moros i del Negrito i la Negrita. Al ritme d'Amparito Roca van ballar i cantar. També van sortir a ballar els Gegants més petits d'Educació Infantil. Una festa on tothom va poder gaudir d'uns elements clàssics de les festes de Santa Tecla.

Read more