Notícies

Matrícula a la Llar d'Infants

Ja podeu dur a terme la matrícula de la Llar d'Infants (1r cicle d'Educació Infantil) pel proper curs al centre. En cas que necessiteu més informació podeu contactar directament al telèfon 977 232519

Read more

Graduació de 2n de Batxillerat

El dijous dia 25 de maig els alumnes de 2n de Batxillerat van celebrar la seva festa de graduació. L'acte va començar amb una eucaristia seguit d'uns parlaments i l'entrega de les orles al Saló d'Actes. Finalment, es va fer un piscolabis al pati. Alumnes, familiars i professors van compartir aquest acte tan emotiu.

Read more

Anem a pasturar!

Divendres passat els alumnes de segon de primària vam fer una sortida a Capafonts. Allí vam aprendre a pasturar, a munyir cabres, a fer mató i d'altres coses sobre els animals. Va ser un dia molt divertit al camp i vam aprendre moltes coses!

Read more

Iª trobada familiar d'Interioritat

El passat dissabte va tenir lloc la Iª Trobada Familiar d'Interioritat al nostre col·legi. Es van preparar diferents tallers per a l'ocació relacionats amb la relaxació, les emocions, la dansa... Pares, mares i fills van gaudir dels tallers de manera conjunta creant mandales, arbres emocionals, dibuixos, relaxacions amb massatges, etc.

Read more