Jornada de portes obertes

El pròxim dia 4 de març a les 11h. el col.legi farà les Jornades de Portes Obertes d'Educació Infantil i Primària. El dimarts dia 7 de març a les 19h serà el torn de l'ESO. Més endavant s'informarà de la Jornada de Portes Obertes de la Llar d'Infants i de Batxillerat.

Matrícula oberta

English

Starting on this week our school counts on the help of an American language assistant who will deal more specifically  with the pronunciation of the English language.

Seguir Llegint

Dispositius mòbils

A Educació Infantil els nostres alumnes utilitzen els dispositius mòbils per treballar diferents competències, com ara la matemàtica, la lingüística, la tecnològica o la d’aprendre a aprendre

Seguir Llegint

Robòtica

Els alumnes de 3r d’ESO programen els robots de LEGO per tal que aquests tinguin moviment. Amb les dades aconseguides poden relacionar conceptes de moviment rectilini i curvilini.

Seguir Llegint

Dia de les matemàtiques!

El dia 14 de març es va celebrar el dia de les Matemàtiques, una jornada especial amb activitats molt diverses, com ara plantejament d'enigmes matemàtics, aprenentatge a partir de bombolles, visites sorprenents de científics bojos, elaboració i anàlisi de plànols, etc.

Read more