Jornada de portes obertes

El pròxim dia 4 de març a les 11h. el col.legi farà les Jornades de Portes Obertes d'Educació Infantil i Primària. El dimarts dia 7 de març a les 19h serà el torn de l'ESO. Més endavant s'informarà de la Jornada de Portes Obertes de la Llar d'Infants i de Batxillerat.

Matrícula oberta

English

Starting on this week our school counts on the help of an American language assistant who will deal more specifically  with the pronunciation of the English language.

Seguir Llegint

Colònies de primària

Ja s'han acabat les colònies de Primària a "La Conreria". Han sigut uns dies plens d'emocions, activitats, excursions, tallers..., i especialment un temps de creixement personal i social. Trobareu a l'apartat d'Activitats del menú principal un recull de diferens fotografies. Us recordem

Read more

Participació a la Mostra de Teatre Jove

En motiu de la Mostra del Teatre Jove que es celebra al teatre Metropol els nostres alumnes de 1r de Batxillerat van participar amb l'obra "Quina vista tens Quimet". La comèdia va ser molt ben rebuda pel públic i els actors i actrius van demostrar molta professionalitat.

Read more

Tallers de CAS

Els alumnes del IB (Batxillerat Internacional) han aprofitat l'assignatura denominada CAS (Creativitat, Activitat i Servei) per preparar i oferir una sèrie de tallers diversos als seus companys de l'ESO. Hi havia activitats tan diverses com tallers de cuina, jocs a l'aire lliure o reflexions sobre temes diversos.

Read more

Dispositius mòbils

A Educació Infantil els nostres alumnes utilitzen els dispositius mòbils per treballar diferents competències, com ara la matemàtica, la lingüística, la tecnològica o la d’aprendre a aprendre

Seguir Llegint

Robòtica

Els alumnes de 3r d’ESO programen els robots de LEGO per tal que aquests tinguin moviment. Amb les dades aconseguides poden relacionar conceptes de moviment rectilini i curvilini.

Seguir Llegint

Dia de les matemàtiques!

El dia 14 de març es va celebrar el dia de les Matemàtiques, una jornada especial amb activitats molt diverses, com ara plantejament d'enigmes matemàtics, aprenentatge a partir de bombolles, visites sorprenents de científics bojos, elaboració i anàlisi de plànols, etc.

Read more

Colònies d'Infantil

Durant els dies 20 i 21 d’ abril els nens i nenes d’ Educació Infantil han anat de colònies a la finca La Capella, a l’ Espluga de Francolí, molt a prop del Monestir de Poblet. Ha estat un temps per a compartir amb els companys i companyes moltes vivències, jocs i activitats envoltats de princeses i cavallers del Regne de La Conca!

Read more

Celebració de Santa Joana

Avui dilluns hem celebrat la festa de la nostra fundadora, Santa Joana de Lestonnac. S'han dut a terme moltes activitats diferents durant tot el dia com ara celebracions, eucaristies, paradetes al pati, gincanes, jocs diversos, tallers, casa del terror, pinyates, titelles, cançons, concursos.

 

Read more

Cinquè lloc al concurs The Fonix

L’alumna de 5è de Primària Anna Isabel Bedford de Blas va quedar en cinquè lloc en el prestigiós concurs interescolar THE FONIX.

El concurs THE FONIX està organitzat per International House, per la Fundació Catalana de l'Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya,

Read more