Jornada de portes obertes

El pròxim dia 4 de març a les 11h. el col.legi farà les Jornades de Portes Obertes d'Educació Infantil i Primària. El dimarts dia 7 de març a les 19h serà el torn de l'ESO. Més endavant s'informarà de la Jornada de Portes Obertes de la Llar d'Infants i de Batxillerat.

Matrícula oberta

Benvinguts!

Els primers dies de P3 estan sent molt divertits! Juguem, cantem i ballem. Benvinguts al col·legi!

 

 

 

Read more

La Vibrieta ens visita!

Avui els nens i nenes del col.legi hem rebut una visita molt especial. En motiu de les festes de Santa Tecla, la patrona de la nostra ciutat, ens ha vingut a veure la Vibrieta. Ens han explicat moltes coses interessants sobre aquest element i l'hem vist en acció. Ha sigut molt emocionant.

Read more

English

Starting on this week our school counts on the help of an American language assistant who will deal more specifically  with the pronunciation of the English language.

Seguir Llegint

Colònies de primària

Ja s'han acabat les colònies de Primària a "La Conreria". Han sigut uns dies plens d'emocions, activitats, excursions, tallers..., i especialment un temps de creixement personal i social. Trobareu a l'apartat d'Activitats del menú principal un recull de diferens fotografies. Us recordem

Read more

Matrícula a la Llar d'Infants

Ja podeu dur a terme la matrícula de la Llar d'Infants (1r cicle d'Educació Infantil) pel proper curs al centre. En cas que necessiteu més informació podeu contactar directament al telèfon 977 232519

Read more

Participació a la Mostra de Teatre Jove

En motiu de la Mostra del Teatre Jove que es celebra al teatre Metropol els nostres alumnes de 1r de Batxillerat van participar amb l'obra "Quina vista tens Quimet". La comèdia va ser molt ben rebuda pel públic i els actors i actrius van demostrar molta professionalitat.

Read more

Tallers de CAS

Els alumnes del IB (Batxillerat Internacional) han aprofitat l'assignatura denominada CAS (Creativitat, Activitat i Servei) per preparar i oferir una sèrie de tallers diversos als seus companys de l'ESO. Hi havia activitats tan diverses com tallers de cuina, jocs a l'aire lliure o reflexions sobre temes diversos.

Read more

Santa Tecla!!

Els Gegants Moros, el Negrito i la Negrita han tornat a deixar bocabadats amb els seus balls tots els nens i nenes que van assistir al Seguici de la Santa Tecla Petita. El dia anterior, dilluns, havien participat a la Baixadeta, on tothom qui ho desitjava podia portar-los. 

Read more

Dispositius mòbils

A Educació Infantil els nostres alumnes utilitzen els dispositius mòbils per treballar diferents competències, com ara la matemàtica, la lingüística, la tecnològica o la d’aprendre a aprendre

Seguir Llegint

Robòtica

Els alumnes de 3r d’ESO programen els robots de LEGO per tal que aquests tinguin moviment. Amb les dades aconseguides poden relacionar conceptes de moviment rectilini i curvilini.

Seguir Llegint

Dia de les matemàtiques!

El dia 14 de març es va celebrar el dia de les Matemàtiques, una jornada especial amb activitats molt diverses, com ara plantejament d'enigmes matemàtics, aprenentatge a partir de bombolles, visites sorprenents de científics bojos, elaboració i anàlisi de plànols, etc.

Read more

Colònies d'Infantil

Durant els dies 20 i 21 d’ abril els nens i nenes d’ Educació Infantil han anat de colònies a la finca La Capella, a l’ Espluga de Francolí, molt a prop del Monestir de Poblet. Ha estat un temps per a compartir amb els companys i companyes moltes vivències, jocs i activitats envoltats de princeses i cavallers del Regne de La Conca!

Read more

Celebració de Santa Joana

Avui dilluns hem celebrat la festa de la nostra fundadora, Santa Joana de Lestonnac. S'han dut a terme moltes activitats diferents durant tot el dia com ara celebracions, eucaristies, paradetes al pati, gincanes, jocs diversos, tallers, casa del terror, pinyates, titelles, cançons, concursos.

 

Read more

Cinquè lloc al concurs The Fonix

L’alumna de 5è de Primària Anna Isabel Bedford de Blas va quedar en cinquè lloc en el prestigiós concurs interescolar THE FONIX.

El concurs THE FONIX està organitzat per International House, per la Fundació Catalana de l'Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya,

Read more

Graduació de 2n de Batxillerat

El dijous dia 25 de maig els alumnes de 2n de Batxillerat van celebrar la seva festa de graduació. L'acte va començar amb una eucaristia seguit d'uns parlaments i l'entrega de les orles al Saló d'Actes. 

Read more

Anem a pasturar!

Divendres passat els alumnes de segon de primària vam fer una sortida a Capafonts. Allí vam aprendre a pasturar, a munyir cabres, a fer mató i d'altres coses sobre els animals. Va ser un dia molt divertit al camp i vam aprendre moltes coses!

Read more

Lipdub commemoratiu

Els alumnes del nostre col.legi han participat en el Lipdub commemoratiu del 40è aniversari de la Residència i Casal de gent gran Mare de Déu de la Mercè de Tarragona. Hem ballat i cantat a ritme de “Brindo por ti” del cantant Macaco. 

Read more

Celebració d'inici de curs

Dijous passat es va celebrar al col.legi la celebració d'inici del curs 2017-18. Els alumnes van participar d'una Eucaristia on es va posar de rellevància la importància dels valors necessaris per gaudir d'un bon curs. 

 

 

Read more