Educo

El Projecte EDUCO (EDucation Used Cooking Oil) es basa en un programa d'educació ambiental que busca sensibilitzar i conscienciar sobre l’alt nivell contaminant de l'oli domèstic usat i de la possibilitat de valoració d'un residu per a ser una font d'energia i de combustible amb un baix impacte ambiental.

L'objectiu fonamental del programa EDUCO és la recollida de l'oli usat a través de la participació activa de les famílies, sabent que serà utilitzat com matèria primera per a fabricació de biodièsel. A més, la recollida la porten a terme persones en risc d’exclusió.

L’escola, apostant per la creació d’aquesta consciència de reciclatge i sostenibilitat dels recursos, participa en aquest projecte i s’encarrega de fer la recollida del residu d’oli vegetal que es fa servir a les cases, en un procés còmode i pràctic d’entrega i recollida d’envasos, que es fa cada dimecres, de 3/4 de 9 a les 9 del matí, a la recepció del col·legi.

Durant el curs 2013-2014, la nostra escola va recollir 382 litres d’oli usat i donem molt sincerament les gràcies per la gran col·laboració amb el projecte.