Futurs alumnes 2020-2021

VOLS VENIR AL NOSTRE CENTRE? 

 

 • Sol·licitud de preinscripció. Clica al següent enllaç per obtenir el document necessari per fer la preinscripció escolar:

 

 • Documentació i criteris de prioritat. Accedeix al següent enllaç per consultar la documentació que s'ha de presentar al nostre centre.

 

 • A continuació detallem el procediment d'admissió d'alumnat que decreta el Departament d'Educació pel curs 2020-2021.

             Presentació de sol·licituds de preinscipció:

                        - Educació infantil de 2n cicle, educació primària i educació secundària obligatòria del 23 de març a l'1 d'abril de 2020.

                        - Batxillerat primera quinzena de maig 2020.

               Matrícula:

                        -  Educació infantil de 2n cicle, educació primària i 1r curs d'educació secundària obligatòria del 16 al 22 de juny de 2020.

                        - 2n curs d'educació secundària obligatòria del 29 de juny al 3 de juliol de 2020.

  Per més informació consulteu el següent enllaç.

 

EL NOSTRE CENTRE

El Col·legi Lestonnac és un referent educatiu a la nostra ciutat i és per això que seguim treballant de manera integral les dimensions que facilitaran que els nostres alumnes siguin persones competents i compromeses en l'àmbit personal, social i professional amb un alt grau de preparació.

 

FAMÍLIA I COL·LEGI

Sabem de la importància de la relació família/escola i és per això que oferim la màxima qualitat i compromís, així com un acolliment i una educació personalitzada dels nostres alumnes i de les seves famílies: "Educar en comunitat des d'un Projecte comú".

 

VOLS CONÈIXER EL NOSTRE CENTRE?

 

En el cas que estigueu interessats en rebre més informació, ens podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. facilitant-nos les vostres dades (nom, cognoms, telèfon i etapa educativa en la que esteu interessats/des) i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

SI HO DESITGES, POTS GAUDIR D'UNA VISITA PERSONALITZADA AL NOSTRE CENTRE

El col·legi ofereix a les famílies que ho desitgin la possibilitat de venir a conèixer el nostre centre, amb l'objectiu de donar informació detallada sobre el nostre Projecte Educatiu i mostrar les nostres instal·lacions.

A través d'aquest enllaç, pots omplir el formulari per demanar cita.

 

BENVINGUTS/DES A LA FAMÍLIA DE LESTONNAC!