Futurs alumnes 2020-2021

 

 

VOLS VENIR AL NOSTRE CENTRE? 

 

Educació Infantil, Primària i Secundària

 

El calendari de preinscripcions per al curs 2020-21 des dels cursos de P3 fins a l’ESO serà del 13 al 22 de maig. Per tal de formalitzar-les hi haurà dues opcions:

  • Telemàticament
  • Presencialment

 

A continuació us expliquem cada un dels procediments:

  • Telemàticament (del 13 al 22 de maig): Accedint al formulari de sol·licitud (clicant a l'enllaç > Comença > Per Internet > Sol·licitud amb suport informàtic). Una vegada omplert el formulari, obtindreu el resguard de la sol·licitud, el qual s'haurà d'enviar per correu electrònic al col·legi: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., juntament amb la documentació acreditativa adjunta (trobareu el llistat de documents clicant-hi). El centre us respondrà al missatge justificant la recepció de les sol·licituds.
  • Presencialment al centre (del 19 al 22 de maig): Haureu de demanar cita prèvia (clicant a l’enllaç) per venir al centre o bé trucant al telèfon 626 277 027 (en horari de 10 a 14h i de 16 a 18h). L’horari per venir al centre serà de 9 a 18h. En el següent enllaç trobareu els passos a seguir, així com la documentació necessària.

         Per tal d'omplir correctament el formulari, necessitareu les següents informacions:

        - El codi del centre és el 43003483

        - En el cas de les famílies que hàgiu de fer preinscripció a P3, no és necessari posar el codi identificador de l'alumne (RALC).

 

En el següent enllaç podeu consultar l'oferta de places.

 

Qualsevol dubte que tingueu sobre el període de preinscripció podeu trucar-nos al telèfon 626 277 027 o bé enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'horari d'atenció al públic és el següent:

- Matins de 10 a 14h.

- Tardes de 16 a 18h.

Si necessiteu més informació referent a alguna de les etapes del col·legi, us podeu posar en contacte amb nosaltres als correus: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Davínia Jové, Ed. Infantil i Primària) i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Carmen García, ESO i BAT).

 

 

ACTUALITZACIÓ a 06/07/2020: Publicació de l'oferta definitiva de places.

Avui dia 6 de juliol s'ha publicat l'oferta definitiva de places pel curs 2020-2021.

Clicant al següent enllaç podeu consultar el document.

 
ACTUALITZACIÓ a 07/07/2020Publicació llistat d'admesos i llista d'espera.
 

Avui ha sortit el llistat d'admesos i la llista d'espera. Les sol·licituds que han quedat en espera s'aniran gestionant fins al 8 de setembre. Si en aquesta data no us han donat plaça quedareu matriculats al centre anterior.

Si teniu algun dubte podeu posar-vos en contacte de dilluns a divendres de 9h a 14h al telèfon 977232519 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per accedir a la documentació, cliqueu a sobre dels següents enllaços:

Alumnes preinscrits al centre

Alumnes en llista d'espera

Alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició 

 

Batxillerat i Batxillerat Internacional

 

  • Període de preinscripció de Batxillerat i Batxillerat Internacional: del 7 de maig al 5 de juny.
  • En el següent document (clicant a l'enllaç) trobareu la fulla d'itinerari de Batxillerat. Per fer-la efectiva s'ha d'entregar a secretaria (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

EL NOSTRE CENTRE

El Col·legi Lestonnac és un referent educatiu a la nostra ciutat i és per això que seguim treballant de manera integral les dimensions que facilitaran que els nostres alumnes siguin persones competents i compromeses en l'àmbit personal, social i professional amb un alt grau de preparació.

 

FAMÍLIA I COL·LEGI

Sabem de la importància de la relació família/escola i és per això que oferim la màxima qualitat i compromís, així com un acolliment i una educació personalitzada dels nostres alumnes i de les seves famílies: "Educar en comunitat des d'un Projecte comú".

 

VOLS CONÈIXER EL NOSTRE CENTRE?

 

En el cas que estigueu interessats en rebre més informació, ens podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. facilitant-nos les vostres dades (nom, cognoms, telèfon i etapa educativa en la que esteu interessats/des) i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

SI HO DESITGES, POTS GAUDIR D'UNA ATENCIÓ PERSONALITZADA

El col·legi ofereix a les famílies que ho desitgin la possibilitat de conèixer el projecte educatiu del nostre centre, els serveis i les activitats mitjançant una videoconferència. Aquelles que ho desitgin poden enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

BENVINGUTS/DES A LA FAMÍLIA DE LESTONNAC!