Futurs alumnes 2021-2022

 

VOLEU CONÈIXER LA NOSTRA ESCOLA? 

Per a demanar informació i sol·licitar una entrevista personalitzada, feu click al botó de més avall i seleccioneu l'etapa que us interessa.


 

ATENCIÓ!!! Per tal de poder consultar l’oferta de places, us podeu dirigir al següent enllaç: http://mapaescolar.gencat.cat/. En aquesta pàgina, s’ha de posar el nom del centre escolar que voleu consultar i aleshores, us apareixerà un mapa amb un globus vermell i un nombre. Quan feu clic, us sortirà el document amb el nombre de places inicial que tenim disponibles al nostre centre, per cursos

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ CURS 2021-2022

 

EL NOSTRE CENTRE

El Col·legi Lestonnac és un referent educatiu a la nostra ciutat i és per això que seguim treballant de manera integral les dimensions que facilitaran que els nostres alumnes siguin persones competents i compromeses en l'àmbit personal, social i professional amb un alt grau de preparació.

 

FAMÍLIA I COL·LEGI

Sabem de la importància de la relació família/escola i és per això que oferim la màxima qualitat i compromís, així com un acolliment i una educació personalitzada dels nostres alumnes i de les seves famílies: "Educar en comunitat des d'un Projecte comú".

 

BENVINGUTS/DES A LA FAMÍLIA DE LESTONNAC!