Ed. Infantil

Els nostres camps esportius

Els nens i nenes de P5 hem fet amb material reciclat camps esportius per les diferents activitats físiques. Treballant cooperativament ens han sortit uns resultats fantàstics.

 

 

Descobreix què fem a P3

 

A P3 ens divertim molt aprenent. Fem activitats molt variades. Observem, experimentem i manipulem sovint. Continuem amb l'aprenentatge de l'anglès amb persones nadives que s'inicia a la nostra Llar d'Infants. Treballem les matemàtiques i d'altres aspectes amb noves tecnologies com les tablets i la pissarra digital interactiva, gaudim  d'una biblioteca exclusiva, fem psicomotricitat d'una manera divertida, cuidem de les nostres plantes aromàtiques, aprenem a relaxar-nos i moltes coses més.

 

 

 

Activitats a P5

Pels més grans d’ Educació Infantil cada dia és una oportunitat per aprendre, experimentar, relaxar-nos  i anar descobrint com sóc i que ens agrada. Fem activitats individuals o en equips i passem bones estones jugant i aprenent amb els els nostres amics.

 

 

Sortida a mas Baget

 

El passat divendrres 2 de març, els nens i nenes de P4, pingüins i papallones, vam anar al Mas Baget d'Alforja. Allà vam conèixer molts animals de granja: un ruc, la vaca Coni, conills, gallines i moltes altres aus. Fins i tot els hi vam donar de menjar. També vam poder muntar un poni, la Pipa. Quina aventura! Ens ho vam passar molt bé i hi volem tornar!

 

 

Activitats diàries a P4

Els nens i nenes de P4 fem moltes activitats divertides que ens ajuden a aprendre. Sempre estem experimentant i jugant per entendre les matemàtiques i conèixer les lletres. Ens ho passem molt bé amb la psicomotricitat buscant les possibilitats del nostre cos. Ens agrada fer jocs a la pissarra digital interactiva i amb les tablets. Aprenem moltes coses!

Tots els dies practiquem l’ anglès amb cançons, contes, i activitats que ens fan voler saber-ne més! Ens encanta visitar la nostra biblioteca per mirar llibres i escoltar els contes que ens expliquen les mestres.

En molts moments treballem les nostres emocions per coneixe’ns millor a nosaltres mateixos i també als altres.

I tots aquests moments els compartim amb els nostres companys i companyes; aprenem uns dels altres jugant i treballant en equip!

 

 

Celebrem la festa de Santa Tecla fent ballar els nostres gegants!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mireu que bé ens ho vam passar celebrant el Carnestoltes!

 

Els nens i nenes d'Infantil ja hem visitat el nostre racó de les olors amb diverses plantes aromàtiques com ara romaní, farigola, sàlvia, curri, espígol i espernallac.