Ed. Primària

Sortida al teatre de 3r i 4t de Primària

Cicle mitjà ha anat a veure Snow White a l'audtori de l'Antiga Audiència. L'obra ha sigut molt participativa i ens hem divertit molt.

 

Taller sobre fotoprotecció a 5è de Primària

Els nens i nenes de 5è sabem ara els efectes que produeix el sol, com protegir-nos bé i tenir cura de la nostra pell.

 

 

Visita de la Guàrdia Urbana a 6è de Primària

La Guàrdia Urbana visita als nens i nenes de 6è i ens expliquen aspectes sobre la seguretat vial i els carnets existents.

 

Anem a pasturar!

A segon ens ho passem molt bé! Hem après com és l'ofici de pastor de cabres. Per això hem pasturat, hem tret llet i hem fet mató, tot gaudint de la natura!

 

 

Sortida a l'hort de la Sínia

Els nens i nenes de primer vam anar d'excursió al bosc de la Sínia. Allí vam plantar enciams, vam treure males herbes, vam donar de menjar a les gallines, vam veure abelles... Ens ho vam passar genial!

 

 

Treballant circuits elèctrics

 

 

A sisè de Primària treballem el tema de l'energia -i concretament l'electricitat- tot fent circuits en sèrie, en línia i en paral·lel.

 

Els nens i nenes de segon de Primària aprenem experimentant!

En aquesta unitat ens hem convertit en venedors i compradors, tot de manera saludable i sostenible. Manipulem amb materials matemàtics per consolidar els continguts treballats. Hem après a fer cercles només amb un cordill i un guix i ens hem inventat un joc per repassar les taules de multiplicar, les tauletes digitals són una eina més del nostre aprenentatge.

 

 
 

 

Heu vist quin animal?

Els nens i nenes de segon exposem els nostres treballs sobre els animals als companys.

 

 

Els nens de quart de Primària vam anar a Torroelles de Llobregat per visitar Catalunya en Miniatura. Allí vam poder observar totes les maquetes i vam treballar a fons la figura de Gaudí. També vam fer d'aventurers en un circuit que permetia fer un recorregut per damunt dels arbres. Va ser una sortida plena d'emocions!

 

 

Els nens i nenes de segon de Primària hem participat en un Lipdup a la Residència de la Mare de Déu de la Mercè de Tarragona. Estem molt contents d'haver compartit aquesta estona amb ells.

 

 

 

 

L'Anna Isabel Bedford de cinquè de Primària A ha estat la guanyadora de la 2ona fase (anomenada territorial) del 10è Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya The Fonix. Aquesta segona fase ha reunit els guanyadors de cada centre de la ciutat de Tarragona. El dia 29 d'abril tindrà lloc la fase final de Catalunya a Barcelona. Molta sort Anna Isabel i enhorabona als nens i nenes que vau participar!

 

 

A 4t de Primària hem estat treballant a l'àrea de Medi diferents animals amb treball cooperatiu. Després, hem fet l'exposició a la resta dels companys en llengua anglesa.

 

 

Els nens i nenes de segon hem viscut durant unes hores com ho feien els romans: hem jugat als mateixos jocs, ens hem vestit com ells, hem après més de la seva cultura... Ha sigut molt divertit!

 

 

A cinquè de primària ampliem les nostres eines i tècniques per saber comunicar-nos millor.

 

Els nens i nenes de 6è hem ampliat els nostres coneixements sobre magnetisme, forces, electricitat, etc. amb el taller que vam realitzar sobre "Fenòmens elèctrics".

 

Divendres passat vam celebrar el Carnestoltes al col·legi! Aquí podeu veure algunes de les disfresses.

 

 

 

Els nens i nenes de primer vam anar a visitar el museu del port. Allí vam fer algunes activitats per conèixer millor el seu funcionament. Vam aprendre moltes coses interessants i vam veure un motor en marxa i un tauró dissecat. Ens ho vam passar molt bé!