Xarxa Laical Companyia de Maria

 

 

La Xarxa Laical de la Companyia de Maria és una proposta oberta a totes les persones, que lliurement, vulguin participar en Grups Apostòlics laicals per a  viure i compartir la seva experiència cristiana inspirats en la espiritualitat de Joana de Lestonnac;  persones que procuren trobar Déu en totes les coses i  busquen com col·laborar en la construcció d’una societat més fraterna i justa des de les distintes dimensions de la pròpia vida.

Els Grups de la Xarxa Laical tenen trobades periòdiques en els que comparteixen el pas de Déu en la vida quotidiana i es deixen il·luminar per l’Evangeli, els Documents de l’Església i de la Companyia de Maria, i per la realitat cultural, social, política, econòmica… del món d’avui.

Es possibilita la participació en Jornades d’Espiritualitat i Exercicis Ignasians; la col·laboració en activitats de voluntariat en Projectes de la Companyia, FISC o altres. S’interrelacionen amb els altres grups  de la Xarxa Laical, comunitats de religioses de la mateixa zona i estan oberts a la dimensió internacional de la Companyia de Maria.

La Xarxa Laical Companyia de Maria va néixer l’abril de 2003, a partir del desig  i  petició d’un grup de laics i laiques que volien viure la seva fe en un Projecte de vida cristiana laical, en l’Eglésia, amb l’espiritualitat de la Companyia de Maria.

Avui podem dir que és una realitat en moltes ciutats d’Espanya i del món on la Companyia de Maria hi té presència, d’una forma o altra, possibilitant a molts laics de viure el seu compromís cristià.

Si vols conèixer millor la Xarxa Laical o estàs interessat a participar et pots posar en contacte amb:

          Anna Saumoy, odn (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

          Angela Sanchez (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 
O també directament amb alguna religiosa de la Companyia de María o Responsable de Pastoral dels seus col·legis o altres plataformes pròpies.
 
          WEB: www.redlaicalcm.org
          Facebook: https://facebook.com/RLespana