Bons records

Des de la Comissió d'Antics Alumnes ens agradaria realitzar una exposició dels bons moments viscuts a l'escola. Per poder dur-la a terme necessitem la vostra col·laboració. Podeu fer-ho:

-enviant les vostres fotografies antigues a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o deixant-les a la porteria de l'escola. (Màxim 5 fotografies per persona). Recordeu de posar el vostre nom i, si la sabeu, la data de la fotografia a la part posterior.

-enviant microrrelats amb algun record o experiència viscuda a l'escola. Podeu enviar els vostres microrrelats a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o els podeu deixar a la porteria de l'escola. El màxim de paraules per relat és de 50.

La data límit per l'entrega dels microrrelats i les fotografies serà el proper 26 d'abril de 2019. Els 5 microrrelats i les 5 fotografies més originals seran publicats a la pàgina web de l'escola.