CONVIURE ENS FA CRÉIXER

La convivència, el respecte a l’altre i la cooperació són fonamentals en la societat en què vivim i també en el nostre col·legi. És per això que els alumnes de l’etapa de primària van poder enfortir aquests valors en la sortida de convivència.

Cicle inicial va compartir bones estones en grup i jocs en equip a l’Ermita de la Mare de Déu del Camí i al Parc del Pescador de Cambrils. Enfortir els lligams dins del grup de classe però també amb els altres cursos va ser el seu repte.

Els alumnes de cicle mitjà van poder gaudir d’una meravellosa visita al monestir de Poblet i, després, van compartir el dinar i jocs amb tots els seus companys.

Els més grans, els alumnes de cicle superior, van realitzar al Santuari del Llorito moltes dinàmiques de cohesió de grup i també de coneixença d’un mateix, àmbit molt important per poder començar el proper curs una etapa nova.

A més d’aprendre a treballar en equip i a respectar-se els uns als altres, de ben segur que s’ho van passar molt i molt bé. Han estat unes convivències fantàstiques!