EL NOSTRE DIA, LA NOSTRA FESTA: LA PRESENTACIÓ

El dia 21 de novembre és un dia especial, és el dia de la Presentació a Maria. Aquest dia recordem la figura de Maria i de Santa Joana, així com totes les seves paraules i valors que tant fan falta en aquesta societat.

S’han realitzat moltes activitats i tots els alumnes han participat amb il·lusió i alegria. Els nens i nenes de 1r i 2n de Primària i d’Educació Infantil han realitzat la tradicional ofrena a la Mare de Déu i seguidament han visitat la capella. Al matí, els alumnes de 3r han dibuixat un punt de llibre de Maria i han reflexionat sobre aquesta figura i les seves aportacions. Els alumnes de 4t han visitat l'Església juntament amb els alumnes de 5è i després han acabat el dia d'una manera amena i didàctica: realitzant un còmic de Santa Joana i veient una pel·lícula relacionada amb els valors d’aquest dia. Els cursos de  Secundària i Batxillerat han celebrat una eucaristia a la Catedral. Després han gaudit de diferents xerrades relacionades amb fundacions i associacions solidàries de Tarragona i Catalunya: Banc d’aliments, Marató de TV3, etc. La tarda ha estat una de les millors del curs, els alumnes han profunditzat en els grans principis que es treballen aquesta setmana indispensables per poder contribuir d’una manera solidària i respectuosa la societat d’avui en dia.

A continuació us mostrem algunes imatges que resumeixen el dia viscut. També podeu veure totes les fotografies clicant a aquest enllaç.