EDULAB DE ROBÒTICA

El passat 29 de novembre la sala de psicomotricitat del col·legi es va convertir en un món fictici. Tot va començar amb el que era una breu explicació sobre per què utilitzem aquests robots amb finalitats educatives, però de cop i volta les nostres abelles, les Bee-bot i les Blue-bot, van aparèixer per a demanar-nos ajuda.

Resulta que la mel que tant necessiten per sobreviure el dur hivern i que feia tant de temps que recol·lectaven havia desaparegut, i elles soles no tenien temps per produir-ne de nova. Per aquesta raó, necessitaven persones que, mitjançant una acció altruista, les ajudessin a recol·lectar el nèctar, el transportessin al rusc, el manipulessin, etc, fins a produir mel nova.
 
Finalment, després d'un treball intens de programació bàsica per part de les nenes, nens i les famílies, es va crear la suficient mel perquè les nostres abelles puguin alimentar les seves criatures.
 

En agraïment a la seva tasca, els nostres petits programadors/es van rebre un diploma que els hi reconeix la feina duta a terme. Moltes gràcies per la vostra assistència!