Proves de Cambridge

 

Els títols de Cambridge English són una certificació oficial del nivell d’anglès, acceptada i reconeguda per institucions i empreses en tots els països. Amb aquests exàmens es certifiquen diferents nivells de competències en l’idioma, corresponents als nivells establerts pel Marc Comú Europeu (MCE).

Per a què serveixen

Disposar d’aquests títols obre moltes portes al futur, ja que són molt valorats en tots els àmbits i és que aquestes titulacions permeten accedir a aquells graus universitaris on es demana un títol oficial d’anglès a l’alumnat, entre altres coses.

On es realitzen els exàmens

Els exàmens els poden realitzar únicament en els centres examinadors oficials de Cambridge English tal com ho és la nostra escola, proposant uns exàmens “mock” a finals de gener, a més de l’examen real que s’acostuma a fer a meitats de maig. Es poden presentar als exàmens de Cambridge English tots els alumnes que ho desitgin a partir de 6è de primària fins a 2n batxillerat de la nostra escola i la titulació que s’obté és de per vida.

A partir dels 12 anys aproximadament, els estudiants comencen a realitzar els exàmens per a joves i adults: KET (A2), PET (B1), First Certificate (B2), Advanced (C1) y Proficiency (C2).