Carnet Escolar

Per a aquest curs escolar, es posarà en marxa una nova versió digital del carnet escolar que la podreu emmagatzemar als vostres telèfons mòbils. Aquest carnet digital conté la mateixa informació que el carnet en format paper però, a més, disposa d’una informació actualitzada del Saldo de Tiquets Menjador disponible per a aquells que utilitzeu el servei de tiquets esporàdics o eventuals.

Carnet Escolar en format paper (pdf)

Carnet Escolar en format digital

El nou carnet escolar digital ha estat enviat a les famílies al correu electrònic del primer tutor de l'alumne des d'infantil a 2n ESO, i a la resta dels alumnes al seu propi email, que hi figuri a la plataforma educativa EDUCAMOS. El sistema permet que s'emmagatzemi el carnet de l'alumne a tants dispositius com es consideri oportú, i és vàlid durant tot el curs escolar. El carnet escolar digital es pot emmagatzemar als moneders digitals dels dispositius mòbils (Apple o Android), com una targeta de crèdit, i serà vàlid per a reservar tiquets menjador, acreditar un consum o fer qualsevol compra presencial a la Porteria de l'escola i validarà a l'alumne quan li sigui requerit.

Pel que fa a la informació del saldo de tiquets disponible, apareixerà a la part superior dreta de l'anvers del carnet digital, i només estarà actualitzat per als alumnes que utilitzin el servei de tiquet eventual. El menú serà descomptat automàticament en el moment de realitzar la reserva diària, o bé durant el mateix dia quan es produeixi el consum o la compra de tiquets.

El revers del carnet digital conté també informació rellevant, com per exemple un detall dels moviments del moneder (consums i compres de tiquets) o un link de descàrrega del carnet escolar en format pdf, cas que en desitjeu imprimir-ne una còpia o emmagatzemar-ho.

Per a qualsevol re-enviament del carnet digital podeu dirigir-vos a Porteria, o bé mitjançant un email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.