Cant Coral

Curs 2020-21

Cant coral Infantil i Primària

Amb el cant coral volem fer gaudir a tots els nens i nenes la música a través de la veu. Aprendrem noves cançons que compartirem amb tots, i formarem part de la coral de l’escola amb tot el que això representa. El cant coral està dirigit a nens i nenes des de P4 fins a l’ESO.

L’horari serà els dijous de 14h a 15h. L’activitat començarà el dijous dia 1 d’octubre 2020 i acabarà el dijous 27 de maig de 2021. Els cantaires es dividiran en dos grups segons l’edat, però també treballaran cançons conjuntes. El preu de l’activitat és de 20 € mensuals.

Per participar de l'activitat caldrà que consulteu i seguiu les indicacions donades a la següent circular. La inscripció es realitzarà entre el 5 i el 20 de setembre.

 

Circular extraescolars

 

Cant coral ESO

Els assaigs pels nois i noies de Secundària que vulguin formar part de la Coral començaran el dilluns 5 d'octubre 2020 i acabaran el 31 de maig de 2021. L'horari de l'activitat serà els dilluns de 13:15h a 14:15h.

El preu de l'activitat és de 20 euros mensuals.

Per participar de l'activitat caldrà que consulteu i seguiu les indicacions donades a la següent circular. La inscripció es realitzarà entre el 5 i el 20 de setembre.

 

Circular extraescolars