Robòtica Play Code Academy (NOVETAT)

Curs 2022-2023 

Us volem donar informació sobre l’activitat extraescolar de Robòtica i Programació de Vídeojocs que es portarà a terme durant el curso en el centro.

En aquesta activitat, els alumnes faran, depenent del nivell o etapa educativa, sessions de robòtica educativa, de programació de videojocs i de drons així como activitats de disseny i impressió en 3D. En las classes es desenvoluparan activitats enfocades a treballar el pensament computacional i a desenvolupar les competències clau per al seu futur professional i personal. Els alumnes estan dividits en grups per edats i el contingut de las classes està adaptat al seu nivell.

 

✅ Disseny 3D i impressió 3D

✅ Robòtica educativa

✅ Muntatge i maneig de drons

✅ Programació de videojocs

✅ Domòtica

✅ Desenvolupament web (Iniciació) 

 

Tot a través del fil conductor del llenguatge de programació. A diferents nivells, des dels més petits fins a batxillerat, seguint els programes curriculars que ja es venen desenvolupant en països nòrdics i en algunes comunitats autònomes.

També volem compartir un enllaç a un vídeo perquè pugueu veure algunes de les activitats que faran els alumnes en aquesta activitat que desenvolupa les habilitats STEM dels alumnes. 

 

 

Per participar de l'activitat caldrà que consulteu i seguiu les indicacions donades a la següent circular.

Circular extraescolars