Menjador

Servei de menjador curs 2022-2023

El servei de menjador és d'13h a 15h. Els alumnes tenen a la seva disposició una aula d'estudi gratuïta amb la supervisió d'una professora. D'altra banda, el menú del col·legi està supervisat per una doctora en dietètica.

El servei es contractarà per mesos i no podrà haver-hi altes durant aquest període de temps. Tampoc podrà haver-hi baixes a no ser per casos de malaltia llarga. 

El pagament es farà mensualment, juntament amb el rebut del col·legi, i l’import serà proporcional al nombre de dies de menjador que hi hagi cada mes. 

Els qui no avisin a l’Administració en acabar un mes se suposa que seguiran el mes següent. 

Les baixes de servei de menjador del mes de juny s’hauran de comunicar abans del 22 de maig.

La data de finalització del servei és el 20 de juny de 2023 per l'alumnat d'ESO i BAT, i el 22 de juny per l'alumnat d'infantil i primària.

 

 

 

L’import del curs 2022-2023 és:

 

 

 

Formes de pagament

  • El pagament es farà mensualment, juntament amb el rebut del col·legi, i l’import serà proporcional al nombre de dies de menjador que hi hagi cada mes. El pagament es renovarà cada mes automàticament si no es dona avís a administració.
  • Els alumnes que s’hagin de quedar a dinar, que no siguin de mitja pensió mensual, podran adquirir els tiquets, a un preu de 9,20€, i sempre de manera avançada, per dues vies: 
                      - A la recepció de l'escola.
                      - A la botiga online de l'escola (que s'activarà a l'inici de curs)
 
  • Es mantindrà només una forma de pagament (mensual o esporàdica) durant el mateix mes
 

Inscripcions

  • MENSUAL (inici de curs): Si és des d’inici de curs cal fer-la entre el 26 de juliol al 28 d’agost, mitjançant la Plataforma Educamos, a l’apartat “Inscripció a Activitats i Serveis”.
  • MENSUAL (a mig curs): La inscripció a mig curs a aquesta modalitat es realitza comunicant-ho per mail a administració: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • ESPORÀDIC (DIARI): Cal fer la reserva del menú mitjançant les tauletes digitals de les entrades de l’escola i el carnet escolar de l’alumne just a l’hora d’entrar al centre. Prèviament caldrà haver adquirit els tiquets corresponents a través de la botiga virtual que es troba a la pàgina web.
 

Descomptes

  • El 3r germà que utilitzi el servei de menjador tindrà una reducció del 25% sobre l’import total. 
  • Per a les famílies monoparentals acreditades amb el títol de família monoparental (vigent) poden posar-se en contacte amb administració (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)
  • Els descomptes no són acumulables
  • Els alumnes de batxillerat poden passar per Administració per exposar el seu cas per tal que es pugui adaptar el servei de menjador segons els seus horaris. 

 

Normativa del Menjador