Notícies

Jornada de Portes Obertes de Batxillerat

El pròxim dia 25 d'abril a les 18:30h, dijous, tindrà lloc la xerrada informativa sobre el Batxillerat i el Batxillerat Internacional que ofereix el centre. Tot seguit, es podran visitar les instal·lacions i resoldre tots els dubtes possibles. Us hi esperem!

 

 

 

 

 

Read more

Èxit de la Jornada de Portes Obertes!

Dissabte 16 de març va tenir lloc la Jornada de Portes Obertes del nostre centre. Els assistents van conèixer Signa, el nostre projecte educatiu, van visitar les instal·lacions i van poder observar diferents activitats que es realitzen al nostre col·legi. Si per qualsevol raó no vau poder assistir, podeu sol·licitar una entrevista personal trucant al col·legi (977 232519) o enviant un correu electrònic a: 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També podeu omplir el següent formulari
 
Read more

Intercanvi amb estudiants alemanys

Aquest mes de març el col.legi ha rebut la visita dels alumnes alemanys d'intercanvi. Després de comunicar-se durant un temps online s'han pogut conèixer en persona. Durant la setmana han fet activitats diverses i han compartit experiències amb la família d'acollida. En un parell de mesos els nostres alumnes de 3r d'ESO viatjaran a Alemània i també passaran una setmana coneixent la cultura del país.

Read more

Edulab "Learning English is fun"

Divendres es va dur a terme l'Edulab "Learning English is fun". Els assistents ens vam apropar a la llengua anglesa de forma divertida i diferent. A partir d'un conte i d'uns personatges molt particulars els nens i nenes van treballar l'anglès d'una manera natural.

 

 

Read more

Edulab "Ciència divertida"

Divendres va tenir lloc al col·legi l'Edulab de "Ciència divertida" per a famílies amb nens de 3 a 6 anys. Les famílies van poder fer experiments i aprendre més sobre la ciència tot passant una estona divertida. Moltes gràcies a tots els assistents. Va ser tot un èxit!

 

 

 

 

Read more

Bons records

Des de la Comissió d'Antics Alumnes ens agradaria realitzar una exposició dels bons moments viscuts a l'escola. Per poder dur-la a terme necessitem la vostra col·laboració. Podeu fer-ho:

-enviant les vostres fotografies antigues a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o deixant-les a la porteria de l'escola. (Màxim 5 fotografies per persona). Recordeu de posar el vostre nom i, si la sabeu, la data de la fotografia a la part posterior.

Read more