Notícies

Festa de cloenda del Casal

El nostre Summer Camp arriba a la seva darrera setmana. Divendres passat, dia 19, es va fer la festa de cloenda del Casal. Es va começar la festa amb uns balls polinesis per posteriorment ajudar a la Flameta en el seu viatge marítim amb la construcció d'una barca. També es va reconèixer el paper dels monitors ajudants i es va cloure amb un berenar. Moltes gràcies a tots el participants i familiars per venir.

 

Read more

Bon estiu i bones vacances

Un nou curs escolar acaba i ara toca gaudir d'unes merescudes vacances. Gràcies a familiars i alumnes per la vostra confiança. Ha estat un curs ple d'experiències, emocions, convivència, aprenentatges i de creixement. Ara és temps de descans. Gaudiu de la família, amics i del bon temps. Us esperem al setembre amb les piles carregades. Tot el claustre us desitja un molt bon estiu! 

 

 

Read more

Els nostres alumnes assistents al curs superen les PAP

Els nois i noies que volen estudiar un dels graus de Magisteri el proper curs han de superar les Proves d'Aptitud Pedagògiques (PAP) que convoca la pròpia Universitat. El 100% dels assistents a la formació preparatòria ofertada pel nostre centre ha superat les proves d'accés. Felicitats a tots i totes!

Read more

Guanyadors del Audi Creativity Challenge

El nostre col·legi ha quedat en primer lloc en la competició del Audi Creativity Challenge a nivell espanyol. Amb l'aplicació per a mòbil Welink, la qual facilita l'ajuda entre persones d'una manera gratuïta, han superat les altres aplicacions presentades avui, dissabte, al teatre Príncipe Pío de Madrid. Ara veuran fet el seu projecte realitat mentres gaudeixen d'una estada a Silicon Valley. Moltes felicitats a l'equip!

Read more

100% d'aprovats a les proves de Selectivitat

Èxit a les proves d'accés a la universitat! 100% d'aprovats! Els nostres alumnes que s'han examinat aquest mes de juny han obtingut uns resultats molt bons a les proves dels dies 12, 13 i 14 de juny. La realització d'aquests exàmens de selectivitat és obligatori per a l'accés a la majoria dels ensenyaments universitaris. 

 

 

Read more

Sortida de P2 a la Granja Escola corral de Neri

Dijous passat els nens i nenes de P2 van fer la sortida a la Granja Escola corral de Neri. Allí van poder conèixer més aspectes sobre alguns animals, els van alimentar i van jugar amb ells. Va ser una experiència molt enriquidora.

 

 

 

 

Read more