Notícies

Assaigs, balls i Festa Major!

Aquests dies estem preparant els balls i assajant moviments per a que els nostres Gegants Moros i el Negrito i la Negrita surtin a les festes de la ciutat. Us hi esperem a tots dimarts a la Baixadeta i dimecres a la Cercavila petita, a partir de les 18:30h per animar els nostres gegants.

 

Read more

Vesteix-te de solidaritat!

El col·legi fa anys que dona suport al projecte de la FISC "Heri Kweto" en favor dels infants que han patit les conseqüències de la guerra a la República del Congo. Per ajudar-los posem a la venda samarretes de Santa Tecla 2017 obsequiades pel Ball de Diables per tal de recaptar fons solidaris. El teu donatiu pot ajudar a construir un futur digne per a molts infants.

Read more

Marató de donació de sang

Dissabte 15 de setembre al Teatre Tarragona es va dur a terme de nou una marató de donació de sang. El nostre col·legi col·labora activament aportant voluntaris i conscienciant a les famílies, i a la societat en general, de la importància de donar sang. Estem molt agraïts a tots els col·laboradors i participants. Tothom és important!

 

Read more

Convivències a Batxillerat

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat han començat el curs realitzant unes convivències fora del centre. Reflexions, jocs, experiències i moltes altres activitats són les que han pogut experimentar durant dos dies els alumnes les quals de ben segur els motivaran per dur a terme el curs que tenen per endavant.

 

 

Read more

Els nostres primers dies a P3

Els nens i nenes de P3 hem passat els primers dies a les nostres aules noves, començant així la nostra adaptació a la classe, les mestres i, en alguns casos, al col·legi. Fem moltes actIvitats diverses de manera conjunta per coneixe'ns els uns als altres i ens ho passem molt bé.

 

Read more

Inici del curs 2018-19

Dimecres dia 12 es dona el tret de sortida al curs 2018-19. Comencem un curs escolar ple de retrobaments amb els amics, de bons propòsits, somnis i on aprendrem moltíssimes coses. Ja esteu preparats? Us hi esperem!

 

 

Read more