Notícies

Vine a coneixe'ns el 16 de març i sorprèn-te!

El dia 16 de març us convidem a participar en la  Jornada de Portes Obertes del nostre centre. Des de les 10h fins les 12:30h podreu conèixer i experimentar les metodologies actives que es realitzen al col.legi. Si no podeu assistir a la jornada de portes obertes, podeu sol·licitar una entrevista personal trucant al col·legi (977 23 25 19) o enviant un correu electrònic: 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També podeu omplir el següent formulari
 
 
Read more

La Companyia de Maria presenta Signa, el nou model pedagògic

 La Companyia de Maria presenta Signa, el seu nou model pedagògic. Signa segueix unes directrius fonamentals: educació personalitzada, atenció a la diversitat, desenvolupament del talent, multilingüisme, transformació, creativitat, transcendència. En definitiva, una manera diferent de percebre l'educació preparar els alumnes per al futur.

 

 

Read more

EduLab: Juguem en família. Psicomotricitat per a pares i fills

Divendres va tenir lloc al col·legi l'Edulab: Juguem en família. Psicomotricitat per a pares i fills. Pares, mares, filles i fills van poder gaudir d'una sessió de psicomotricitat guiada. La primera part va ser molt útil per alliberar tensions acumulades. Posteriorment es va passar a una relaxació per acabar potenciant la creativitat amb dibuixos.

 

 

Read more

Celebració del dia de la Pau i la no-violència

Avui hem celebrat al col.legi el dia de la Pau i de la no-violència. A primera hora un alumne de cada classe ha llegit una part del manifest de la Pau i després, a l'hora del pati, hem pogut gaudir de l'esmorzar solidari. A la recepció del col·legi es poden trobar les pilotes de la Pau, que sota el lema "Marca un gol a la violència, acull la Pau", els alumnes han treballat a les classes.

Read more

Finalitza la V edició de l'English Culture week

Durant aquesta setmana ha tingut lloc la 5a edició de la English Culture week. Amb la finalitat de donar importància a la llengua anglesa i que aquesta esdevingui d'ús natural entre els nostres nois i noies s'han dut a terme activitats molt variades, com ara conferències, jocs, manualitats, teatre... D'aquesta manera, s'ha incrementat de manera significativa el temps d'exposició a la llengua anglesa des de tots els àmbits educatius.

 

 

 

Read more