Notícies

Acollim la "Nova Escola XXI"

Aquesta setmana el nostre col·legi ha sigut l'amfitrió d'altres centres educatius de la zona de Tarragona. Emmarcats dins el programa "Nova Escola XXI" s'han debatut temes d'actual interès en l'àmbit educatiu, marcat directrius i reptes de l'escola del futur, on la innovació és mostra com un factor clau.

 

 

Read more

La Companyia de Maria presenta Signa, el nou model pedagògic

El passat 26 de setembre la Companyia de Maria va presentar Signa, el seu nou model pedagògic. Signa segueix unes directrius fonamentals: educació personalitzada, atenció a la diversitat, desenvolupament del talent, multilingüisme, transformació, creativitat, transcendència. En definitiva, una manera diferrent de percebre l'educació preparar els alumnes per al futur.

Read more

Taller "Cuida't les dents" a 1r de Primària

Els alumnes de 1r de Primària hem realitzat un taller que ens ajudarà a raspallar-nos i cuidar de les nostres dents d'una manera adequada. A partir del joc, vam seguir unes explicacions molt clares que ens fan conèixer com dur a terme correctament aquesta cura dental. Ara ens toca a nosaltres ser constants en el raspallat de les dents. 

 

 

Read more

Convivències de 6è de Primària

Aquest dilluns els alumnes de sisè de primària han realitzat les convivències a l'Ermita del Loreto. Han fet diferents activitats guiades de caràcter individual i grupal, com ara cançons, reflexions, jocs... 

Els nens i nenes han compartit experiències amb els seus companys, s'han expressat, i han pogut conviure els uns amb els altres.

 

Read more

Convivències a Batxillerat

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat han començat el curs realitzant unes convivències fora del centre. Reflexions, jocs, experiències i moltes altres activitats són les que han pogut experimentar durant dos dies els alumnes les quals de ben segur els motivaran per dur a terme el curs que tenen per endavant.

 

 

 

Read more