Notícies

V English Culture Week

La setmana pròxima tindrà lloc la cinquena edició de la English Culture Week. Aquesta setmana té com a finalitat entendre la importància de la llengua anglesa i presentar-la d'una manera natural i, per tant, en  tots els àmbits i des de totes les assignatures, als alumnes del col·legi. Al llarg de la setmana els alumnes faran activitats diverses com teatre, jocs, experiments, cançons, etc. en llengua anglesa. El dia 26, dissabte, es realitzarà el Mock exam per aquells alumnes inscrits que vulguin comprovar el seu nivell d'anglès en les proves de Cambridge.

Read more

Vine a coneixe'ns el 16 de març i sorprèn-te!

El dia 16 de març us convidem a participar en la  Jornada de Portes Obertes del nostre centre. Des de les 10h fins les 12:30h podreu conèixer i experimentar les metodologies actives que es realitzen al col.legi. Si no podeu assistir a la jornada de portes obertes, podeu sol·licitar una entrevista personal trucant al col·legi (977 23 25 19) o enviant un correu electrònic: 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També podeu omplir el següent formulari
 
 
Read more

La Companyia de Maria presenta Signa, el nou model pedagògic

 La Companyia de Maria presenta Signa, el seu nou model pedagògic. Signa segueix unes directrius fonamentals: educació personalitzada, atenció a la diversitat, desenvolupament del talent, multilingüisme, transformació, creativitat, transcendència. En definitiva, una manera diferrent de percebre l'educació preparar els alumnes per al futur.

 

 

Read more

Inscripcions obertes per preparar les PAP

Vols estudiar un dels graus de Magisteri el proper curs? Prepara't bé per les Proves d'Aptitud Pedagògiques (PAP) que donen accés als graus. Pots triar quina competència vols preparar-te en profunditat: la matemàtica, la lingüística o totes dues. El nostre centre t'ofereix una preparació de qualitat amb professors experts. Les places són limitades a 20 persones. Pots demanar més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Read more

Una visita molt especial

Els nens i nenes del col.legi hem rebut aquesta setmana una visita molt especial. Els reis d'Orient juntament amb els seus patges han vingut i els hi hem pogut entregar directament les nostres cartes.

 

 

 

Read more

Representacions de Nadal

Un any més els nens i nenes d'Infantil i Primària ens han fet gaudir amb les seves respectives representacions. Tots hi han posat molta il.lusió. Felicitats a tots els participants!

 

 

 

Read more