Notícies

Preparació proves PAP

Vols estudiar Educació Infantil o Primària? Vols preparar les proves PAP d’accès? Nosaltres t’ajudem a aconseguir-ho! 100% d’aprovats el curs 2018-2019!!

Read more

UNS PASTORETS MOLT SOLIDARIS

El dia 15 de desembre, els alumnes de 4t d’ESO van representar l’obra de teatre d’Els Pastorets al saló d’actes del col·legi. Els diners recaptats han sigut donats a la Marató de TV3 que aquest any recaptaven per investigar les malalties minoritàries.

Read more

EDULAB DE NADAL: PER QUÈ DECOREM L’AVET?

El passat dia 13 de desembre les famílies van gaudir d’un nou Edulab, aquesta vegada, amb les dates nadalenques tan a prop, relacionat amb la tradició de guarnir l’avet.

Les famílies van poder escoltar primer un petit conte on s’explicava d’on venia aquesta tradició. 

Read more

FAMÍLIES, NADALES, PASTORETS... EMOCIONANTS REPRESENTACIONS!

Ja arriba el Nadal i amb ell una flaire d’amor, il·lusió i alegria que envaeix tot el col·legi. Els alumnes, nerviosos, però amb felicitat i emocionats, han representat per a les famílies les seves actuacions nadalenques. 

Nadales, cançons amb flauta, cors, representacions de pastorets... tot ha sigut aplaudit per les famílies amb grans somriures i ulls plens d’orgull.

Read more

EDULAB DE ROBÒTICA

El passat 29 de novembre la sala de psicomotricitat del col·legi es va convertir en un món fictici. Tot va començar amb el que era una breu explicació sobre per què utilitzem aquests robots amb finalitats educatives, però de cop i volta les nostres abelles, les Bee-bot i les Blue-bot, van aparèixer per a demanar-nos ajuda.
Read more