Notícies

Summer Camp 2020

El Summer Camp 2020 ja està en marxa! Aquesta vegada els nens i nenes de Lestonnac estem aprenent a ser uns grans pirates gràcies al capità Cellestortes. Cada setmana ens envia un missatge a través d’una ampolla donant-nos idees i consells per aconseguir ser capitans d’un vaixell pirata!

A més a més, el capità ens proposa jocs, reptes i aventures per gaudir encara més de la nostra experiència pirata!! 

Read more

Revista anual curs 2019-2020

Aquests curs no ens podem quedar sense revista!
 
Tot i l’excepcionalitat que hem hagut de viure, els nostres alumnes han treballat molt al llarg de tot el curs escolar. Per aquest motiu pensem que és important recollir aquesta feina feta, les il·lusions, els projectes realitzats, les experiències viscudes... a la revista anual, per tal que en puguin tenir un record.
Read more

UNES FESTES DE GRADUACIÓ MOLT PECULIARS!

Vestits de gala, discursos, fotografies de temps passats… i tot virtualment! Els alumnes de 4t d’ESO ja han gaudit d’una Festa de Final d’Etapa virtual diferent del que s’havia planejat en un principi però plena d’emocions i records aquest passat 18 de juny. 

Read more

Festa de graduació 2n de Batxillerat (online)

El dijous 25 a les 18:00h els alumnes de 2n de Batxillerat, famílies i professorat celebrarem aquest final d'etapa tan important per als nostres alumnes.

La graduació es durà a terme en modalitat virtual.

Us hi esperem!

Read more