Notícies

Taller internivell d'alemany

A la classe de 3r d'ESO d'alemany (com a segona llengua estrangera) hem après les parts del cos i per practicar el vocabulari vam fer una cançó que vam ensenyar als nens i nenes de P3, P4 i P5. 
Va ser una experiència molt divertida i enriquidora perquè vam cantar i ballar conjuntament i els petits van aprendre fins i tot algunes paraules en alemany! 
Deutsch macht Spaß!
Read more

Participació a la First Lego League 2020

El passat 8 de febrer es va dur a terme una nova edició de la First Lego League al Palau de Fires de Reus. Aquesta competició d’àmbit internacional reuneix alumnes de primària i secundària perquè desenvolupin projectes científics i tecnològics, basats en problemes del món real.

Read more

UN EDULAB MOLT CREATIU!

El passat divendres 24 de gener les famílies de Lestonnac van poder gaudir d'un EDULAB de pintura creativa. Pintura transparent, amb assecador, amb una pinta... Qualsevol objecte quotidià pot ser una eina fantàstica per deixar volar la imaginació. Voleu veure les obres d'art que van realitzar les famílies? 

 

Read more

6a edició de la Lestoenglish week

Aquest curs hem celebrat la 6a edició de Lestoenglish week. S'han dut a terme activitats molt variades, com ara conferències, jocs, manualitats, teatre... incrementant l'exposició a la llengua anglesa dels alumnes i valorant la importància que té aquesta llengua avui en dia a la nostra societat. 

 

Read more