Notícies

Representacions de Nadal

Ja estan aquí les festes nadalenques. Els alumnes d' educació infantil i primària han preparat amb molta il·lusió representacions teatrals i nadales per a que els familiars en podeu gaudir. Aquí podeu veure els diferents horaris de les representacions. Esperem que us agradin molt!

 

Read more

Els Pastorets de Lestonnac a favor de la Marató de TV3

El proper 16 de desembre, a les 12 del migdia, es representarà l'obra dels Pastorets de Lestonnac a la sala d'actes. Tots els beneficis recaptats es donaran a la Marató de TV3 que enguany tracta sobre el càncer. Podeu recollir els vostres passis a partir del dilluns, dia 10, a la recepció del col·legi. No trigueu que s'exhaureixen!!


Eucaristia de Nadal

El dijous 20, a les 19:30h, tindrà lloc a l'església del col·legi l'Eucaristia de Nadal per a tota la Comunitat Educativa. Us hi esperem!

 

 

 

 

 

Read more

Conferència de l'economista Xavier Verdaguer

Aquest dijous, els alumnes de 4t d'ESO i Batxillerat podran gaudir de la conferència que impartirà l'economista de renom Xavier Verdaguer. Emprenedor, fundador de vàries empreses com TMTFactory, Innovalley & Imagine, etc. relacionarà les seves pròpies experiències amb conceptes com el de creativitat o innovació.

Read more

Sembradors d'estels

Aquest dijous els alumnes de sisè participaran, junt amb altres set col.legis de la ciutat, a l'activitat de Sembradors d'Estels, la qual té com a objectiu felicitar el Nadal a la gent de Tarragona en nom dels missioners. Aquest any el nostre centre és l'organitzador de les dinàmiques que es faran durant aquesta celebració.

 

Read more

Programa TEI a Educació Infantil

Aquest curs ens hem iniciat amb un nou programa anomenat TEI. Consisteix en fomentar les relacions entre iguals i que aquestes siguin més satisfactòries dins d’un clima de respecte i de tolerància. Per aquest motiu, a Educació Infantil durant el curs hem programat unes activititats per tal d’afavorir l’empatia, el respecte i el compromís entres els alumnes de P3 i P5. 

Read more