Notícies

Inici dels Grups Lestonnac!

Un any més iniciem Grups Lestonnac al col·legi. Recordeu que tots aquells alumnes que feu 4t de primària i fins a 3r d'E.S.O us podeu apuntar.

Però... què fem a grups? A grups fem jocs, convivim amb els nostres companys, aprenem més sobre el que ens envolta i ho passem d'allò més bé.

Read more

LA FESTA DE LA PRESENTACIÓ, LA FESTA DE MARIA

El dia 21 de novembre és un dia especial, és el dia de la Presentació a Maria. Aquest dia recordem la figura de Maria i de Santa Joana, així com totes les seves paraules i valors que tant fan falta en aquesta societat.

Read more

Formació del professorat en competència digital

Una de les prioritats per aquest curs és la millora de la competència digital docent, per tal de respondre a les necessitats actuals i seguir ajudant als nostres alumnes a adquirir les habilitats digitals que els hi permetin ser ciutadans digitalment competents.

Read more

HA ARRIBAT LA TARDOR: VISCA LA CASTANYADA!

El passat divendres 30 d'octubre, tots els alumnes del centre vam celebrar la Castanyada. La castanyera va visitar als més petits de la llar i infantil, van ballar la seva cançó menjant galetes i van preparar fotografies i vídeos per a les famílies.

Read more

Tutorials GSuite

Una de les novetats d'aquest curs 2020-2021 és l'ús de les eines GSuite en la nostra pràctica educativa.

A continuació us oferim dos videotutorials que us guiaran per accedir al vostre compte GSuite i per accedir a una videotrucada de Google Meet.

Read more

ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS BÍBLIC

Els alumnes Arnau Ustrell de 5è de primària i Claudia de Ezquerra de 6è, han rebut el premi del Concurs Bíblic de Dibuix del curs 2019-2020, ja que degut a la pandèmia no se'n va poder fer entrega al finalitzar el curs passat. 
Read more