Notícies

Sortida de Cicle Inicial

Divendres les nenes i els nens de 1r i 2n de Primària van fer una sortida de convivència i van anar a Alcover. Allà van poder compartir activitats i van visitar l'ermita del Remei. Va ser un dia molt bonic!

 

 

 

Read more

Premi Maria Josepa Massanés

Ahir, 6 de novembre, al Teatre Bartrina de Reus, es van lliurar els premis URV als treballs de Secundària i Batxillerat destacats del curs 2017-18. El nostre antic alumne Gaspar Lloret Gutiérrez-Colón, cursant actualment Enginyeria, va ser guardonat per la seva recerca sobre "Elaboració i ús de les eines a la prehistòria: un cas pràctic" amb el premi Maria Josepa Massanés.

Read more

Taller "Primers auxilis en nens i nenes de 0 a 6 anys"

Dimarts va tenir lloc en el marc de Tallers en família el taller "Primers auxilis en nens i nenes de 0 a 6 anys" a càrrec de la Creu Roja de Tarragona. Es van tractar temes de vital importància referents a aquestes edats i què fer en cas que ens passin.  

 

Read more

Celebració de la Castanyada

Dimecres vam celebrar a tot el col·legi la Castanyada. En alguns cursos van aparèixer unes castanyeres molt simpàtiques, en d'altres van estar elaborant uns dies abans panellets i es va treballar aquesta tradició tan típica nostra a les classes. Tothom qui volia va poder menjar castanyes!

 

Read more

Cap de setmana a Guadarrama

El passat cap de setmana els participants de Grups Lestonnac vam anar a la Trobada que es realitzava a Guadarrama (Madrid) i que reunia a tots els nens i nenes de Grups d'arreu d'Espanya. Tallers, activitats, jocs, etc. van omplir els dos dies. Tothom va compartir experiències i vam poder relacionar-nos amb nens d'altres llocs.

Read more

Sortida de P3

En la nostra primera sortida a P3, hem anat a recollir fulles seques amb els nostres amics al passeig de Sant Antoni, a la vora del col·legi. Mireu que bé ens ho hem passat!

 

 

 

Read more