Notícies

Representacions de Nadal

Ja estan aquí les festes nadalenques. Els alumnes d' educació infantil i primària han preparat amb molta il·lusió representacions teatrals i nadales per a que els familiars en podeu gaudir. Aquí podeu veure els diferents horaris de les representacions. Esperem que us agradin molt!

 

Read more

Els Pastorets de Lestonnac a favor de la Marató de TV3

El proper 16 de desembre, a les 12 del migdia, es representarà l'obra dels Pastorets de Lestonnac a la sala d'actes. Tots els beneficis recaptats es donaran a la Marató de TV3 que enguany tracta sobre el càncer. Podeu recollir els vostres passis a partir del dilluns, dia 10, a la recepció del col·legi. No trigueu que s'exhaureixen!!


Eucaristia de Nadal

El dijous 20, a les 19:30h, tindrà lloc a l'església del col·legi l'Eucaristia de Nadal per a tota la Comunitat Educativa. Us hi esperem!

 

 

 

 

 

 

 

Read more

Conferència de l'economista Xavier Verdaguer

Avui, 13 de desembre, els alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat han pogut gaudir de la visita d'en Xavier Verdaguer. Emprenedor en sèrie i fundador de diferents empreses, sempre relacionades amb la innovació tecnològica, instal·lat ara al Silicon Valley de Califòrnia. Ens ha presentat el projecte Audi Creativity Challenge i, sobretot, ha motivat als alumnes a emprendre i marcar-se reptes per a construir el seu futur. 

Read more

Sembradors d'estels

Aquest dijous els alumnes de sisè han participat, junt amb altres set col.legis de la ciutat, a l'activitat de Sembradors d'Estels, la qual té com a objectiu felicitar el Nadal a la gent de Tarragona en nom dels missioners. Els nens i nenes han participat de la celebració i postriorment, han repartit estels per la Part Alta de la ciutat. D'altra banda, hem aprofitat per felicitar el Nadal amb part de la nostra coral cantant pel carrer.

Read more

Programa TEI a Educació Infantil

Aquest curs ens hem iniciat amb un nou programa anomenat TEI. Consisteix en fomentar les relacions entre iguals i que aquestes siguin més satisfactòries dins d’un clima de respecte i de tolerància. Per aquest motiu, a Educació Infantil durant el curs hem programat unes activititats per tal d’afavorir l’empatia, el respecte i el compromís entres els alumnes de P3 i P5. 

Read more