Notícies

Intercanvi amb alumnes alemanys

Els nostres alumnes de 3r d'ESO acaben de tornar del seu intercanvi a Geseke, Alemanya. El balanç és molt positiu. Venen carregats d'experiències, de noves amistats i coneixedors d'una cultura diferent. Els alumnes van conèixer el col·legi i la ciutat i van poder gaudir de moltes activitats preparades pels amfitrions alemanys. 

 

Read more

3a Trobada Familiar d'Interioritat

Dissabte ha tingut lloc la 3a Trobada Familiar d'Interioritat al col·legi. A la trobada es va poder participar de tallers de ioga, manualitats sensitives, sessió d'interioritat, mandales, etc. Ha sigut un dia agradable i ple d'experiències en familia. Moltes gràcies a tots els participants!

 

 

 

Read more

Finalistes del Audi Creativity Challenge

El nostre col·legi ha sigut un dels deu finalistes del Audi Creativity Challenge a nivell espanyol. Amb l'aplicació per a mòbil Welink creada es pot demanar ajuda i rebre'n d'una manera altruista. Junt amb altres nou centres viatjaran al teatre Pío de Madrid per presenciar la gran final. Audi Creativity Challenge pretén innovar en l'àmbit social per millorar el futur de les persones. El premi és una estada a Silicon Valley i convertir el projecte en realitat.

Read more

Festa dels Avis a la Llar d'Infants

Dijous 6 de juny es va fer a la Llar d'Infants del col·legi la "festa dels Avis". Tots els assistents van passar una molt bona estona i els nens i nenes de la Llar van poder gaudir amb els seus avis.

 

 

 

Read more

Summer Camp Lestonnac 2019

Ja tenim aquí la Flameta del Summer Camp Lestonnac per passar un estiu genial! Aquest any viatgem a la Polinèsia per viure moltes aventures i experiències al·lucinants. No et quedis sense la teva plaça i vine a gaudir del 25 de juny al 27 de juliol de moltes activitats. Hi haurà una reunió informativa el proper 21 de maig a les 17:15h

Read more