Notícies

DE CONVIVÈNCIES AMB MI, AMB TU, EN COMPANYIA

Els alumnes de secundària i de batxillerat van anar de convivències el dilluns i el dimarts.

Tots i totes van gaudir de dos dies plens de noves vivències on es van treballar els valors fonamentals per poder desenvolupar-se en la societat d’avui en dia d’una manera coherent i implicada en el seu futur. 

Read more

LESTONNAC-L’ENSENYANÇA ESTÀ DE FESTA!

Els gegants moros i els negritos han estat els protagonistes d’aquesta primera setmana de col·legi. Els alumnes de primària i secundària els han fet ballar elegantment a la Baixadeta i al Seguici Petit de les festes de Santa Tecla després de molts assajos a l’escola. Han visitat l’Escola Solc i han sigut el gaudir dels més petits de la llar, d’educació infantil i primària. 

Read more

Comencem un nou curs escolar

Els mestres i professors del col·legi Lestonnac-l'Ensenyança Tarragona comencen aquesta setmana el curs 2019-2020, un curs que estarà ple de nous reptes i del que gaudiran amb molta il·lusió! We build, with sense, with you. Benvinguts i benvingudes!

 

 

 

Read more

LA IL·LUSIÓ D’UN NOU CURS

Retrobaments, abraçades, somriures i bones estones han impregnat tot el col·legi aquesta setmana d’inici de curs. 

Els mestres i professors han començat a preparar un nou curs carregat de reptes i objectius transcendentals; administració, secretaria i recepció posen cap i ànima per actualitzar tot el necessari per a què les noves informacions arribin correctament a tothom...

Read more

Bon estiu i bones vacances

Un nou curs escolar acaba i ara toca gaudir d'unes merescudes vacances. Gràcies a familiars i alumnes per la vostra confiança. Ha estat un curs ple d'experiències, emocions, convivència, aprenentatges i de creixement. Ara és temps de descans. Gaudiu de la família, amics i del bon temps. Us esperem al setembre amb les piles carregades. Tot el claustre us desitja un molt bon estiu! 

 

 

Read more

Festa de cloenda del Casal

El nostre Summer Camp arriba a la seva darrera setmana. Divendres passat, dia 19, es va fer la festa de cloenda del Casal. Es va começar la festa amb uns balls polinesis per posteriorment ajudar a la Flameta en el seu viatge marítim amb la construcció d'una barca. També es va reconèixer el paper dels monitors ajudants i es va cloure amb un berenar. Moltes gràcies a tots el participants i familiars per venir.

 

Read more