Notícies

CONVIURE ENS FA CRÉIXER

La convivència, el respecte a l’altre i la cooperació són fonamentals en la societat en què vivim i també en el nostre col·legi. És per això que els alumnes de l’etapa de primària van poder enfortir aquests valors en la sortida de convivència.

Read more

EDULABS del primer trimestre

Ja comencen els Edulabs de Lestonnac. Igual que en cursos anteriors, podeu participar durant el curs de diferents tallers adreçats a totes les famílies del centre, als alumnes i als familiars i amics que vulguin participar, esteu tots i totes convidats/des!

Read more

Inici dels Grups Lestonnac!

Un any més iniciem Grups Lestonnac al col·legi. Recordeu que tots aquells alumnes que feu 4t de primària i fins a 3r d'E.S.O us podeu apuntar.

Però... què fem a grups? A grups fem jocs, convivim amb els nostres companys, aprenem més sobre el que ens envolta i ho passem d'allò més bé.

Read more

La Codeweek ha arribat a Lestonnac

Del 5 al 20 d’octubre es va celebrar una nova edició de la Codeweek, una iniciativa promoguda per la Comissió Europea que té com a objectiu aproximar a la societat la programació i l’alfabetització digital d’una forma divertida i interessant.

El col·legi ha participat en aquesta nova edició desenvolupant diverses activitats de raonament lògic i robòtica.

Read more

DE CONVIVÈNCIES AMB MI, AMB TU, EN COMPANYIA

Els alumnes de secundària i de batxillerat van anar de convivències el dilluns i el dimarts.

Tots i totes van gaudir de dos dies plens de noves vivències on es van treballar els valors fonamentals per poder desenvolupar-se en la societat d’avui en dia d’una manera coherent i implicada en el seu futur. 

Read more

LESTONNAC-L’ENSENYANÇA ESTÀ DE FESTA!

Els gegants moros i els negritos han estat els protagonistes d’aquesta primera setmana de col·legi. Els alumnes de primària i secundària els han fet ballar elegantment a la Baixadeta i al Seguici Petit de les festes de Santa Tecla després de molts assajos a l’escola. Han visitat l’Escola Solc i han sigut el gaudir dels més petits de la llar, d’educació infantil i primària. 

Read more