Notícies

Benvinguda primavera

El Guillem ens ha preparat aquest vídeo musical per compartir-ho amb vosaltres, gaudir de la música i celebrar la primavera. Ens voleu enviar les vostres manualitats relacionades amb la nova estació que acaba de començar? Us hi apunteu? Ho podeu enviar als vostres tutors i tutores! #LestonnacAmbTu

Read more

Welink. ja és una realitat

Welink., una plataforma online ideada por Tzaitel, Ana y Gabriel, tres jóvenes tarraconenses ganadores de la cuarta edición del Audi Creativity Challenge, ¡ya es una realidad! La start-up sin ánimo de lucro fue desarrollada en Silicon Valley y por primera vez se pone en marcha en las calles de nuestro país para amenizar la situación impuesta por el COVID-19 a través del voluntariado.

Read more

Jo em quedo a casa

Volem que compartiu amb nosaltres les activitats que esteu fent aquesta setmana. Envieu un correu amb una fotografia al vostre tutor/a i a final de setmana sereu els protagonistes del vídeo #LestonnacAmbTu

Read more

LESTONNAC ESTRENA ROCÒDROMS!

Des de la setmana passada, el nostre alumnat pot gaudir dels avantatges de l’escalada als nous rocòdroms: un de petit al pati d’Educació Infantil i un altre gran al pati d’Educació Primària i Secundària. Aquestes noves incorporacions s'han dut a terme dins del projecte pedagògic de millora dels patis del col·legi.

Read more

Jornada Portes Obertes Infantil, Primària i Secundària

El dissabte 7 de març a partir de les 10h el col·legi farà les Jornades de Portes Obertes de les etapes d'Educació Infantil, Primària i Secundària. Les famílies podran visitar el col·legi acompanyats per docents del centre per a conèixer els espais i les activitats que duem a terme.

 

Read more

Celebrem el Carnestoltes!

Divendres a la tarda tots els alumnes vam celebrar el Carnestoltes. Els nens i nenes d'infantil i primària vam lluir les nostres disfresses i màscares, vam fer la rua per la Part Alta i també vam anar a la platja per gaudir amb els companys. Els alumnes de Grups Lestonnac vam celebrar-ho personalitzant cartells amb pintura i com úniques eines les nostres mans!

 

Read more