Notícies

Celebració d'inici de curs

Divendres 21 de setembre es va donar el tret de sortida del curs escolar 2018-19. Els alumnes van participar d'una Eucaristia on es va posar de rellevància la importància dels valors necessaris per gaudir d'un bon curs i, en especial, del que significa l'Acollida. També es va emfatitzar l'objectiu d'aquest curs: AMB MI, AMB TU, AMB COMPANYIA.

Read more

Ballada de gegants al col·legi

Els nostres Gegants Moros petits, la Negrita i el Negrito han finalitzat la seva participació a les festes de Santa Tecla fent una ballada per als nens i nenes del col·legi. Des de la Llar d'Infants fins a 6è de Primària van poder participar de la festa animant i fent ballar els gegants.

 

Read more

Gràcies per la vostra solidaritat!

Al llarg de l'any el col·legi es manté implicat en diversos projectes solidaris. Fa anys que dona suport al projecte de la FISC "Heri Kweto" en favor dels infants que han patit les conseqüències de la guerra a la República del Congo. Per ajudar-los es van posar a la venda samarretes de Santa Tecla 2017 obsequiades pel Ball de Diables per tal de recaptar fons solidaris. 

Read more

Convivències a Batxillerat

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat han començat el curs realitzant unes convivències fora del centre. Reflexions, jocs, experiències i moltes altres activitats són les que han pogut experimentar durant dos dies els alumnes les quals de ben segur els motivaran per dur a terme el curs que tenen per endavant.

 

 

 

Read more

Els nostres primers dies a P3

Els nens i nenes de P3 hem passat els primers dies a les nostres aules noves, començant així la nostra adaptació a la classe, les mestres i, en alguns casos, al col·legi. Fem moltes actIvitats diverses de manera conjunta per coneixe'ns els uns als altres i ens ho passem molt bé.

 

Read more

Marató de donació de sang

Dissabte 15 de setembre al Teatre Tarragona es va dur a terme de nou una marató de donació de sang. El nostre col·legi col·labora activament aportant voluntaris i conscienciant a les famílies, i a la societat en general, de la importància de donar sang. Estem molt agraïts a tots els col·laboradors i participants. Tothom és important!

 

Read more